Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Men å andra sidan

 

Du river skinnet av min själ

Du stinger mig i min häl

Nu och för alltid just Du där

 

jag minns en kvinna som hoppade upp i min famn

kysste mig bedövad föll hejdlöst in varats nu när

hon lekande viskade orden och munnen bet mitt namn

 

Du längtade en evighet

Du rymde in i overklighet

Du fattas mig i helighet

 

jag minns en kvinna som kröp tätt intill mig då

när vin smakade vällust utan bitter eftersmak

dock visste jag ej om hennes delade sårade håg

 

men å andra sidan

vad visste man då

vad visste Vi två.....?

 

 

KB




Bunden vers (Rim) av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-16 04:03



Bookmark and Share


  Grubbelmia
Tack för denna smärtsamma text. Fastnar speciellt för orden: "och munnen bet mitt namn"...
2015-07-01

  Carl Mikael Fäldt
Berörande och vackert rim!
2015-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP