Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dummerjönsar

Inte förälskade
än
men sida vid sida
mot framtiden
och framtiden är
kärlek glädje fred
tills
evighet är vardag.




Fri vers (Fri form) av Poeten Salvador VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-12 01:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP