Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Radio

Din röst bär
planen för en ny värld.
Du sitter stilla
när jag vankar,
du följer
min marsch
så säker
att världen får finnas.
Det är därför
jag ler mot dig.




Fri vers (Fri form) av Poeten Salvador VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-12 16:02



Bookmark and Share


  Marianne Räf
En trevlig rapport ! :D
2015-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP