Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Ulf Lundell

Öppna landskap
där man kan andas,
där himmel och jord
har samma hud,
där markens artärer
skrattande leder blodet!
Så länge nu
ja levt i mörka skogen.




Fri vers (Fri form) av Poeten Salvador VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-13 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP