Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Magnus, du gav så mycket. Återförenad med Brasse är himlen nu en roligare plats.


Fem är mer än fyra

Givande av liv
Kunskap, glädje, sorg, tanke
Nu är det över




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-14 06:57



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tänkvärd hyllning.
2015-06-30

    ej medlem längre
Ja..denna berör
2015-06-15

    ej medlem längre
Vacker hyllning till en stor fin underhållare.
2015-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén