Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans

Nära sitter du
Kramar, myser, kysser ömt
Med din nya vän




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 202 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-06-15 18:13



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
:-(
2015-06-30

    ej medlem längre
Välskriven ledsamhet
2015-06-15

  Nimbus VIP
Att så få ord kan säga så mycket! Välvalda ord som ger en oerhörd innebörd. Briljant!
2015-06-15

    ej medlem längre
Ensamheten skriker i dina ord.
2015-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén