Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det pratas om utmattningssymptom i Kropp och Själ i p1 den här veckan. Tips.


Runt 30

Jag borde

vara som mest

effektiv nu

när jag är runt

30

 

Mellan 30 och 

40

är man tydligen 

som mest aktiv

 

Jag kommer aldrig

kunna leva upp

till dessa

ohemula

krav




Fri vers av Tea Alex
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-17 13:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vem ställer kraven?
2015-06-19

  Si.a
Helt rätt!
Man kan va attraktiv livet igenom istället! Peace!
2015-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex