Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Terapin 1

Han säger han hatar
chefen, regeringen och utlänningar.
Han har hat i sig,
men egentligen barndomsminnen,
hat mot sina föräldrar,
fast törs inte hata dessa gudar,
utan riktar det hat
han måste uttrycka
mot försvarslösa.
Människa,
låt solen lysa upp skuggan!




Fri vers (Fri form) av Poeten Salvador VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-18 08:38



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Tänkvärd och bra uppmaning!
2015-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP