Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lycka stavas med---->

 

Vet Du? Lycka stavas med kärlekens alfabet.

Lycka är kärlek besvarad och bevarad i all oändlighet.

För mig stavas lycka, med ett namn som får himlen att gråta.

För mig stavas lyckan, i Ditt namn som får himlen att förlåta.

Både Gud och jag som haver Dig så hjärtligen älskad och kär.

Lycklig den som älska Dig får här och nu och ovan där........

 

KB

 




Bunden vers (Rim) av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-19 03:27



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Om det krävs att älska sig själv för att kunna älska andra. Då är det väl bra att älska sig själv? Men den som säger sig älska sig själv blir kallad för egoist. Hur lyckat är väl då det?
2015-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP