Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Kassan 1

Ditt leende botade,
jag trodde
att du inte orkade med
mina känslor,
men du skrattade
och gav mig trygghet.
Alltid trygghet.




Fri vers (Fri form) av Poeten Salvador VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-19 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP