Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Issidan

Efter regnets fall
Solens strålar värmer allt
Utom mitt sinne




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 209 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-06-20 17:39



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Vemodsvacker.
2015-06-30

    ej medlem längre
Vemod
2015-06-20

  Marianne Räf
Bra Blues-Haiku!
2015-06-20

    ej medlem längre
Måtte solen nå ditt hjärta..
2015-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén