Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1 Korintierbrevet 3:11; Paulus andra brev till Timoteus 2:19.


HJÄRTEFRID

framtiden är inte oskriven

nej, den är förutsagd

min grundval är inte uppriven

den är av Jesus lagd

Guds fasta grundval består i dag

såsom i svunnen tid

där finns det styrka för rädd och svag

där finns det hjärtefrid

 

 

Golgataverket orubbligt är

Guds ord står evigt fast

skuldbrevet fastspikat blev just där

allt som låg mig till last

blev undanröjt i försoningen

den är min fasta grund

nu väntar himmelska boningen

efter min vandringsstund

 

 

LARZ GUSTAFSSON   21/6 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-21 13:29



Bookmark and Share


  mare VIP
Underbart
segern är vunnen!
2015-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP