Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Träslottet

På toppen av ett träslott befinner jag mig
ensam i midnattens timma.
Rök från en handgjord cigarill som jag tänt
breder ut sig likt dalgångens dimma.
Glöden sällar sig till stjärnornas ljus.
Runtom mig, överallt, sovande hus.
Svårmodet inom mig håller mig vaken.
Högt, högt här uppe, högt över taken.




Bunden vers (Rim) av koboltblå
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-21 14:51



Bookmark and Share


  Trädskugga
Fin socialrealism om ensamhet.

(Slutade röka för sex år sedan
känner mig inte stolt det bara
blev så)...
2015-06-21
  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå