Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Omgjort

 

Våra omgjorda drömmar
Är,
De förlorade år i våra liv

Rivna och ombyggda drömmar
Nybyggda och om rivna drömmar
Omgjort är allt inom oss

Våra omgjorda liv skärs bort för drömmens skull




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 139 gånger
Publicerad 2015-06-22 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP