Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Förgörelser

 

Snart!
Öser stillheten och förgör min själ

Jag går i sömn
Och tuggar på ord

Ord som jag själv skapar
Ord som de själva skapar mig

Stillheten!
Ensamheten!

Förgör mitt liv




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 158 gånger
Publicerad 2015-06-22 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP