Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okontaktbar

Nedlåtande min
Lyssnar ej, säger inget
Utesluter mig




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 178 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-06-22 18:57



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tråkig attityd Du mött.
2015-06-30

    ej medlem längre

Typisk känsla..

Väl formulerad Haiku

2015-06-22

    ej medlem längre
En kall och okänslig natur...
2015-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén