Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Terapin 2

Jag ville ha trygghet
så jag lärde mig kontrollera.
Allt.
Jag visste inte själv
att min kontroll var total.
Men just i samtalet med dig
hände det,
jag slappnade av
och för ett mikroskopiskt ögonblick
tappade jag kontroll,
så lite som det går
men ändå
och jag upptäckte ett annat liv.
Behovet av trygghet
föder behovet av kontroll.
Din röst var så trygg,
jag tordes
andas och släppa taget.




Fri vers (Fri form) av Poeten Salvador VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-23 18:56



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
"Jag tordes andas och släppa taget" berör läsare...!
2015-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP