Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Notan som blev fördyra

 

Och,
Jag åter till den…
Blödande jag

Som har lidit i sitt tillräckligt nog

Röken är jag
Röken är mitt jag
Röken är mitt då och nuvarande jag

Som är jag

Du min själ!
Du min mitt!
Du , jag, oss

Blev dödsdömda av ensamheten

I Västvärldens mest tyranni religion demokrati
I västvärldens mest omänsklig lag likvärdighet
I västvärldens öppen hjärta för terrorismens religion

I…

Notan för min, våra existens
Blev fördyra för mig själv
Och för alla andra religiösa minoriteter som flytt för livet

 

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 167 gånger
Publicerad 2015-06-24 08:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP