Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sanna ord

 

Mina texter
Mina drömmer

Är

Sorgsna
Men alltid sanna

Och solklara doftar sorg

Doft av stillhet dofter de
Doft av ensamhet doftar och talar de

Blytunga

Tyngre
Och tyngre blir de med livet

Jag får ingen hjälp utifrån!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 171 gånger
Publicerad 2015-06-24 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP