Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Svarta moln

 

Jag ser och känner
Himlens de svarta molns makt över allt

Doft av sorg
Doft av ensamhet

Doft av frihetslängtan
Doft av mig

Doft av icke ord
Doft av DÖDEN!

Befria mig!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 132 gånger
Publicerad 2015-06-25 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP