Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


en enda kyss bort

 

Knappnålar på min själs anslagstavla, fäster en bild av längtan.

Rotlösheten i rastlösheten stillad av ett enda ord från Ordet.

 

"Det omöjliga är bara en enda kyss bort

från det möjliga. 

Skulle något så underbart var omöjligt

för Mig säger Herren?"

 

Feberdrömmarna utplånas blir till stoft i Vindens trängtan.

Livets återvändsgränd öppnas och det hörs lovsångs ljud.

 

"Kärleken övervinner allt!

Jag hör orden så klart..

KÄRLEKEN ÖVERVINNER ALLT!!"

 

"Det omöjliga är bara en enda kyss bort

från det möjliga. 

Skulle något så underbart var omöjligt

för Mig säger Herren?"

 

KB

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-14 08:10



Bookmark and Share


  aol

2015-11-22

  Bibbi VIP
Amen!
2015-08-14

  lodjuret/seglare VIP
Kyssar är inte så illa, enligt såväl Kurt som Vera. En del befinns vara guld, andra som att kräla i lera.
Beror troligen på vilka som tillfrågas. Poesi är ju gärna av den arten att den väcker alla möjliga tankar och känslor, framkastade frågor och svar.
2015-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP