Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Och du sorg!

 

Vilt,
Kastar jag mina fötter i tomheten
Och springer mot ingenstans

Fast!
Fast sitter jag i livets slutända
Och eviga fasta mina drömmar i tomheten

Och du sorgen!
Kom till mig med din eviga mörker!
Med dina eviga vingar!

Och gör slut på mig

Jag är FEL skapat!
Jag är onds skapelse!
Jag är ond, en människa!

Hjälp aldrig en människa ur mörkret! ut!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 206 gånger
Publicerad 2015-06-26 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP