Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nåja, tids nog...bagatell



Tyngda steg slitna
skor oavsett vägval är
vägen densamma
livets krön närmare tids
ände där de döda bor




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-26 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP