Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

R.I.P...minnesvärd bagatell



Vore det inte
för dina vackra tårar
skulle jag gråta
trots att leendet stelnat
minns jag ditt ljuvliga skratt




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-26 19:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar denna ... bagatell ...
2015-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP