Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Terapin 3

Du sa
jag är mer avslappnad nu.
Ja, jag har ju släppt på kontrollen.
Jag spänner mig för att kontrollera.
Då ville jag ha full kontroll,
sedan ville jag släppa all kontroll.
Nu har degen knådats
och jag vill ha balanserad kontroll.
Framför allt vill jag slappna av,
den obalanserade kontrollen
gör mig stressad
och stress
försämrar immunförsvaret,
jag blir mottaglig för sjukdomar.




Fri vers (Fri form) av Poeten Salvador VIP
Läst 247 gånger
Publicerad 2015-06-26 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP