Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOMMARLOVSBARN

en gång var jag ett lyckligt sommarlovsbarn

som de sommarlovsbarn jag nu ser

inuti mig bor ännu ett sommarlovsbarn

precis som det bor ett i er

jag vill ta emot dagen som sommarlovsbarn

lika öppen för äventyret

inte sårbar, men säker och trygg i min tro

med ett himmelsblått förhållningssätt

 

 

LARZ GUSTAFSSON   27/6 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-27 19:51



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Fint skrivet! Sommar på kollo var lyckan för mig. Det svåra fick stanna hemma.
2015-06-28

  anits VIP
Så fint skaldat om sommarlovsbarn gillas mycket!
2015-06-27

  mare VIP
Låter härligt
ett sommarlovsbarn
på äventyr ;)
2015-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP