Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till barnen

Det är dikter jag skriver,
jag publicerar inte min dagbok offentligt.
Man kan bara läsa mina ord,
men jag själv är
x..
Dikter ska vara allmängiltiga.




Fri vers (Fri form) av Poeten Salvador VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-27 21:49



Bookmark and Share


  louisegirl
Upp till var och en, tycker jag, till vem eller vad man skriver
2015-06-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Sorry! Men mina är det inte, utom haiku kanske. Att skriva om mig själv är för mig att bearbeta mitt elände. Det hjälper mig.
2015-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP