Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vi är ingenting


ingenting

jag är full som fan nu
jag har ingen lust att rimma på ord som inte spelar någon roll
kanske har jag ingen koll
men fan, jag har älskat någon
någon som inte bryr sig
men jag bryr mig
spelar ingenting någon roll längre
om jag inte rimmar
om jag inte låtsas att det är bara en text
om jag inte låtsas att det är mer än bara ord

fan vad less jag är på att vara ingenting för en människa som betyder allt för mig




Övriga genrer av övermindödakropp VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-28 02:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

övermindödakropp
övermindödakropp VIP