Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturligt

Fåglar kvittra
Kaniner hoppa
Löven rassla
Blommor dofta
Molnen glida
Solen värma

Ingen att dela tiden med




Fri vers (Fri form) av Per Drysén
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-28 08:31



Bookmark and Share


  exist
Du delar din tid med oss här och nu..
tack kära Du

2015-07-08

  Bibbi VIP
Pröva med Gud. Så gör jag.
2015-06-30

    ej medlem längre
Ute i naturen är man inte helt ensam...
2015-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén