Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten kommer till mig


Fågeln



En fågel flög förbi
den hade orden
med sig

Jag fångade orden
i flykten satte dem
på pränt




Fri vers av doralilja
Läst 312 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-28 23:37



Bookmark and Share


  stig wikman
UNDERBART
DORA .

I love that poem .

KRAM Å APPLÅD Å BOKMÄRKE.
2015-07-08
  > Nästa text
< Föregående

doralilja
doralilja