Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett hjärtas sorg

 

Jag är ett hjärta!

Blödande korsfästat blev jag av en människa
Min läppar ej ler, kysser längre
Mina ögon av stål gråter inte längre

Jag är ett hjärta!
Jag är ett hjärta!
Jag är ett hjärta!

Och inte en ting!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 147 gånger
Publicerad 2015-06-29 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP