Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan

Fram och tillbaka
Människor rör sig mot mål
Själv sitter jag här




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 253 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-06-29 13:38



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Melankoli?!
2015-06-30

    ej medlem längre
Motsatserna
talar sitt tydliga språk
2015-06-30

  Åsa Njunjes
Säger rätt mycket om man läser den några gånger.
2015-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén