Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STATISTER PÅ SAMMA SCEN

hon är ett parfymerat mirakel

jag hänger här som krakel spektakel

hänger här medan livet passerar

och primadonnorna paraderar

hon är en cool kulör i kaskaden

vi bor i två skilda delar av staden

 

 

LARZ GUSTAFSSON   29/6 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-29 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP