Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hur grym som fan

 

Det finns ingen gräns
För hur grym som fan kan vara en människa
En religion

Ett ansikte
Mångmask
Och ett ända mål

Slakta och krossa alla som står i vägen




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 135 gånger
Publicerad 2015-06-30 08:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP