Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omgivning

Låt ljuset brinna
Kärlekens låga flamma
Mörker omger mig




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-30 17:37



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Önskar Dig ljus och värme och allt, allt gott!
2015-06-30

    ej medlem längre

Även om ljuset är svagt så lyser det.

Fin Haiku
2015-06-30

    ej medlem längre
Du är värd ljus och värme.
2015-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén