Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Döden på besök

 

Snart!
Kommer döden på besök till mig

Jag är evigt dödsdömd!

Tomheten!
Tomheten!

Fyller mitt liv och min existensen!

?
?
?

DU GUD varför?




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 124 gånger
Publicerad 2015-07-01 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP