Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En fågels flykt

 

Som en fågel,
Grät jag mig så illa
Och sjönk i dunklet

Mycket längesen splittrades jag inom mig själv

En ocean av ensamhet
En galax av tystnad
En himmel av gråtande ögon

Försvinner mina steg i

Aldrig steg min nivå upp till en människa
Aldrig ( mamma) ammade mig kärlek
Aldrig Gud öppnade sin hjärta för mig

En fågel önskade jag mig vara och flyga fri och i frid

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 144 gånger
Publicerad 2015-07-01 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP