Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du förstår, kära läsare, att mina texter sällan handlar om den som är jag och sällan även om den som är du. Men någon sorts roll spelar ändå såväl jag som du, i de texter som ligger här för handen, ögat att ägna, ögna.


Jag försöker vara, du bara är




Du har dina beundrare
jag har mina undrare
du skriver vad du tänker
jag mera vad där blänker

i skinande rustning du står
jag blott vandrar, går
blott allmänt sedd jag är
du fyller andras begär

jag försöker vara
bland andras stora skara
medan du väl bara är
jag mest är till besvär




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-07-01 12:21



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Två sidor av samma charmiga person...
2015-07-02

  Grubbelmia
Klurig text. Tack! Grubblar vidare på orden "i skinande rustning du står - jag blott vandrar, går"...
2015-07-01
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP