Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framme 5

Mitt hjärta slår
i samma takt som ditt.
Jag botas,
din hud runt min
mitt plåster.
Ditt hjärta slår i mitt,
jag läks.
Ditt hjärta är mitt hjärta,
jag är hel på nytt.




Fri vers (Fri form) av Poeten Salvador VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-02 01:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP