Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nollan

 

På stranden,

Föll jag på mina knäna och bad om förlåtelse
Önskade befrielse

Att vinden skall befria mig ur min ensamhet livet ut
Att havet bar mig långt, långt bort

Bort från verkligheten
Bort från mänskligheten

Jag är en tavla som är målat med sorg
Jag är en dröm som drunknade i sorg

Jag nollan!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 127 gånger
Publicerad 2015-07-02 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP