Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


sand

 

kan du räkna alla sandkorn

eller alla stjärnorna min vän?

 

nej, endast Gud kan och vet

Han som själv är hela sanningen

 

men du kanske kan som jag

räkna alla gånger du tänkt på oss

 

eller har du glömt bort det fina

och från minnen slitit dig loss

 

ingen kan med hjärtat i behåll

förneka den sanna kärleken

 

då dör man inombords till sist

drunknar i vanmakt och smäleken

 

jag börjar räkna sandkornen nu

och alla stjärnor på himlen lika så

 

Gud vet att jag räknar för din skull

för att du kanske måhända ska förstå

 

att tiden är som sandkornen

i mina utsträckta händer till dig

 

och stjärnorna alla våra ögonblick

som åter ropar kom åter igen till mig

 

jaa, som åter ropar kom åter du igen till mig.......

 

 

kb

 

 




Bunden vers (Rim) av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-04 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP