Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Läs mig för din sorg

 

Från tån till huvudet
Så skall du läsa mig för din sorg

Min kommande sorg
Min kommande väntan

Bara handlar om dig och mig
Bara om oss

Du min penna!
Svik inte mig!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 165 gånger
Publicerad 2015-07-06 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP