Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Man brinner för…

 

OJ!
Vad jag brinner för nya dystra texter
Mörkret är min starkaste sida!

Oj!
Vad jag brinner för nya solo texter
Solo är min starkaste sida1

Oj!
Vad jag brinner för nya onda texter
Ondo är min starkaste sida

OJ!
Vad jag brinner för hets och hat, sugen på eviga heliga krig
Kriget än min existens

Jag heter en (människa)!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 195 gånger
Publicerad 2015-07-06 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP