Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Terapin 6

Se på hjälten!
Han cyklar
så fort uppför backen
att kvinnan han vill imponera på
blir svag i knäna
och inte törs tilltala honom.

Se på hjälten!
Han äger alla pengarna i världen.
Så ingen kan längre köpa,
ekonomin har kollapsat.

Se på hjälten!
Han odlar pelargoner
så stora
att de kollapsar under sin egen tyngd.




Fri vers (Fri form) av Poeten Salvador VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-06 15:50



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Den som gapar över mycket fattar inte alls galoppen, heter det ju...
2015-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP