Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

anticimex.

Mina tankar är som parasiter.
Mina tankar är som skadedjur.
Mina tankar är som gift.

De äter upp mig invändigt och kryper under huden.

Jag behöver ett nummer till anticimex.




Fri vers av awgh
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-07 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

awgh
awgh