Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ordspråk helt enkelt.


Ordspråk II

Gör inget i helgen som inte jag skulle göra.




Övriga genrer av Micael
Läst 158 gånger
Publicerad 2006-04-18 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Micael
Micael