Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Fotografi av unga ögon. Daniel Lisik.


Kritik på en text (1285) prosa



Inte illa alls av en själ så ung
att den knappt ens kunnat väl våga drömma
om en framtid med lösgom och käpp,
trots att det jämt tjatas om
att planera för framtiden allt eftersom.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-08 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP