Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solblekta minnen

I tidningen läste jag en notis
om en sak som hände i fjol.
Då slog det mig på något vis,
att minnen lätt bleknar i sol.




Bunden vers (Rim) av koboltblå
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-12 18:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Här ryms mycket i dessa få rader.

2015-07-12
  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå