Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag lägger all skuld på Sverige!

 

Och när jag är död!

Kommer ingen människa att bära mitt namn vidare
Kommer inga generationer att leva vidare
Kommer ingen att sakna mig

Kommer ingen att sörja mig
Kommer ingen (vän) att sakna mig, har NOLL
Kommer inga syskon, anhöriga, barn, fru att sörja mig… NOLL

Kommer ingen TV bolag att nämna mig i sina nyheter.. EJ kändes
Kommer ingen kyrka att hålla en ceremoni för min skull
Kommer ingen skog att gråta mig

Kommer inget hav att storma för min skull
Kommer ingen stjärna lysa upp för min skull
Kommer ingen fågel sjunga för min skull

Jag är och har ingen
Jag är en främmande, en KRISTEN flykting i ett Allah Sverige
Jag är den alla i västvärlden som inte vill ha ICKE MUSLIM 

Jag lägger skulden på västvärlden Allahs trogna 
Jag lägger all skulld på Sverige
Som för sjutton år tillbaka dumpade mig i suptunnan

Samma stund som DE mot sin vilje tog emot mig som en flykting

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 546 gånger
Publicerad 2015-07-13 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP