Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Marionett till vad? Eller det utlovade Miraklet, vi är ju alla kraften eller kalla det Gud.


RESOLUTION

Spelar ingen roll vad jag skriver....
Stjärnorna är kvar på himmelen,
och här är lilla jag, liten på jorden.
Hette det Tack?




Prosa av DominiQueen
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-15 13:50



Bookmark and Share


  Federico Romano
Jante var Norsk och hör sen!!! En tolkning bara :-)
2015-07-15
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen